Recept pro dvě osoby.
INGREDIENCE |
MARINÁDA |
OMÁČKA |
|
|
|
PŘÍPRAVA
-
Jemně nakrájejte cibuli, zázvor a jarní cibulku, nadrťte pepř.
-
Česnek jemně nasekejte a vložte do misky s černými fazolemi a solí, lehce rozdrťte fazole a promíchejte s česnekem
-
Kuřecí řízky nakrájejte na proužky, vložte do mísy a přidejte marinádu kromě kukuřičné mouky.
-
Promíchejte a nakonec přidejte kukuřičný škrob a finálně promíchejte.
-
Smíchejte omáčkové ingredience .
POSTUP vaření
-
Rozpalte wok a přidejte olej.
-
Přidejte cibuli a papriku, snižte teplotu a restujte 1 minutu.
-
Vyjměte cibuli a papriku.
-
Přidejte další olej a vhoďte zázvor, česnek a fazole a kuřetem. Snažte se větší kousky otáčet, aby se kuřecí maso restovalo rovnoměrně, čas cca 1 minuta.
-
Vraťte zeleninu do woku a nalijte do něj omáčku. Přiveďte k intenzivnímu varu a restujte po dobu 2-3 minut, dokud omáčka nezhoustne.
-
Použijte sezamový olej, zamíchejte, posypte jarní cibulkou.
- Servírujte.