Recept pro dvě až tři osoby.
INGREDIENCE |
MARINÁDA |
OMÁČKA |
|
|
|
PŘÍPRAVA
- Maso nakrájejte na 2 cm kostky a vložte do velké mísy.
- Vlijte marinádu a pomocí rukou ji promíchejte s masem.
- Poté přidejte kukuřičnou mouku a vetřete ji do masa. Maso se nejprve začne slepovat jak jej budete třít tak se po chvilce oddělí a pak je připraveno ke smažení.
- Nakrájejte jarní cibulku na velké kousky.
- Nakrájejte česnek a zázvor.
- Smíchejte omáčkové ingredience.
POSTUP vaření
- Nalijte do woku větší množství oleje a zahřejte je na cca 180 ° C.
- Přidejte namarinované maso a smažte do zlatohnědé, asi 1 - 2 minuty.
- Kousky opatrně vyjměte a pomocí ubrousku odsajte přebytečný tuk.
- Zahřejte wok a dejte 1 polévkovou lžíci oleje .
- Přidejte jarní cibulku, česnek, zázvor a chilli papričky a restujte je 1 minutu, dokud nezačne vonět, poté nalijte omáčku a prudce vařte.
- Jakmile se odpaří vývar, přidejte kousky masa a několikrát promíchejte.
- Servírujte.