Wok hei (鑊氣;) je trochu abstraktní "charakter chuti", je to pro laika velmi těžce kontrolovatelná so...
Informace
Ocelové pánve
Prodáváme těžké, kvalitní ocelové pánve v robustním gastro provedení. Díky těmto vlastnostem jsou na...
Péče o ocelové pánve
Nová pánev - vypálení (seasoning) Pokud máte v ruce zcela novou, nikdy nepoužitou ocelovou pánev, j...
STIR-FRY
Nikde jsem nenašel přesný jedno nebo dvouslovný překlad Stir-fry (炒). Jedná se o asi...
Oleje a použití v kuchyni
Níže uvádím popisy některých olejů. Je to ve vazbě na vaření na pánvi, samozřejmě že je vždy lepší n...
Vaření na WOKu
Wok - láska na první i druhý pohled Vaření na pánvi je bezva, ale přiznejme si, že klasická stejkov...
6 položek celkem